Forløbet / Førstehjælp

Køre­lektioner

Her kører vi på almindelig vej og øver kørsel på vej og bykørsel i tæt trafik, samt motorvejskørsel og mørkekørsel. Det er et lovkrav at du minimum har haft 16 kørelektioner, inden du kan aflægge den praktiske prøve. De fleste bruger 1- 3 køremoduler ekstra, men først når du føler dig klar booker vi en køreprøve.

Manøvre­bane

Inden for de første 14 dage skal du starte på den praktiske del. Her begynder de første 4 lektioner på den lukkede øvelsesplads, her øves bl.a. igangsætning, styring, bremsning mm.

Der må max. være 3 biler på manøvrebanen, så du og to andre samt din kørelærer. derved er man også fri for mange tilskuer første gang man er alene i bilen.

Din kørelærer sørger for transporten til og fra banen.

Køreteknisk anlæg

Efter ca.7 ugers forløb skal du deltage i et køreteknisk kursus på 4 lektioner. Det er det de fleste elever ser frem til for det er sjovt at køre glatbane og prøve de forskellige øvelser. Her øves der bl.a. styre- og bremseøvelser på såvel tør- som glat vej. Her er det igen som oftest din kørelærer der underviser. Her må være 6 biler på banen.

Din kørelærer sørger for transport til og fra banen.

Førstehjælp

Før end du kan få kørekort skal du have gennemført et 8 timers færdselsrelateret førstehjælpskursus
Det har du mulighed for at tage på køreskolen. Der er førstehjælps-kurser hver anden måned på køreskolen. Anden mulighed er du selv undersøger på nettet, der udbydes kurser flere steder.

Prisen er pt. 650 kr.

Næste datoer for førstehjælp
lørdag d 9 marts 2024
Undervisningen er fra kl. 8.00-16.00

KONTAKT OS

Har du spørgsmål til os, kan du altid ringe, sende en SMS eller en mail til enten 2735 6209 eller brianlslussi@hotmail.com.